Szenvedélyünk a természet

Gyukli PinceBalatonfüred

Borászatunk

A Gyukli Pincében közel négy évtizede készítjük a Balaton régió kiváló borait. Gazdálkodóként hisszük, hogy a természet tiszta, ezért mind a szőlőben, mind pedig a pincében lehetőség szerint kemikáliák nélkül asszisztáltunk annak folyamataihoz. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a szőlőültetvények hosszútávon fenntartható jó egészségügyi állapotának megőrzésére, a termőterülethez illeszkedő fajta gondos megválasztására és a gazdálkodás során kialakuló ökológiai lábnyom csökkentésére.

Boraink készítése egy apró felelősségvállalás a környezetünk és egészségünk érdekében, melynek kóstolásakor válik egyértelművé, hogy hosszútávon az ökológiai gazdálkodás az egyetlen járható út.

Ismerj meg minket!

Hírek, események

Hal és Borünnep

Május 17-től négy napon keresztül a XXII. Balatoni Hal- és Borünnep várja szeretettel a Tagore sétányon az érdeklődőket, ahol a borvidék borászatai települnek ki.

Részletek

Megnyitottunk a Solaris borteraszon

A megújult borteraszon várunk mindenkit szeretettel és gyönyörű borokkal.

Részletek

Blog

Beszámoló a 2021-es évről!

Ahogy minden évben, most is jelentkezünk a tavalyi év értékelésével.

Március 15-i híradó

Ahogy minden évben, most is teljes erővel készülünk a hamarosan hozzánk érkező vendégekre. Minden évben egy picivel tapasztaltabban, tudatosabban állunk neki az év eleji felkészülésnek.

3 percnyi gondolatok a 2020-as évről...

Sokan azt gondolhatják, hogy most pár sorban leírom milyen nehéz dolgunk volt a járványhelyzet első, majd második hullámában.