Borkóstoló

A tapasztalatot, melyet a szőlőművelés és borkészítés során szereztünk az elmúlt évtizedekben, szívesen osztjuk meg az érdeklődőkkel. A borkóstolóink során ismertetjük a balatonfüredi régió hagyományos és új szőlőfajtáit, bemutatjuk a szakmai kihívást jelentő feladatokat, szót ejtünk az ökológiai gazdálkodás lehetőségéről, a bio és a vegán minősítések jelentőségéről. Egyedi igényekre is nyitottak vagyunk, de legtöbbször a következő két ajánlatuk nyeri el a borkedvelők tetszését:

5 tételes borsor (2500 Ft/fő)

1.5 óra alatt megtekintjük a pincét, ahol fehér és rozé tartálymintákat kóstolunk, majd a Vinotékában folytatjuk palackos vörösborral.

7 tételes borsor (3500 Ft/fő)

2 óra alatt megtekintjük a pincét, ahol fehér és rozé tartálymintákat kóstolunk, majd a Vinotékában folytatjuk érlelt palackos vörösborral, majd egy kiválasztott prémium tétellel zárjuk a kóstolást.

Igény esetén házi finomságokból összeállított hidegtállal is kedveskedünk. Friss kenyér, paradicsom, paprika, hagyma (lehetőség szerint a kertünkből), házi füstölt termékek, mint kolbász, sonka, sajt.

A hidegtál ára 1500 Ft/fő

A vezetett kostolóinkon 15 fő fér el kényelmesen, jó idő esetén azonban szabadtéren nagyobb csoportokat is szívesen fogadunk.

Mivel számunkra a másnapi munka korán kezdődik, így szívesen vesszük, ha a kóstoló legkésőbb 19.00 órakor elkezdődik.

A többéves tapasztalatból adódóan leány- és legénybúcsúk megtartására minden év február 29-én vállalkozunk örömmel.

Gyerekeket és kutyákat felügyelet mellett szívesen látunk a pincénk udvarán.

A kóstoló utáni biztonságos hazajutáshoz segítséget tudunk nyújtani.

Egyeztessen velünk időpontot a info@gyukli.hu címen!

Örömmel fogadjuk a látogatását!

"Bort inni jó.
Nemcsak azért, mert jótékony hatással van a szervezetre, hanem azért is, mert jó beszélgetések, emlékezetes esték és bölcs gondolatok nem születhetnek nélküle."

Kapcsolatfelvétel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó Tovább - More