Hírek, események

PIWI Wine Award - Nagy Arany
2018-11-05

PIWI Wine Award idei versenyén a Gyukli Bio Solaris 2017 desszertborunk 98 PAR ponttal - Nagy Arany díjazásban részesült

Újabb mérföldkőhöz értünk!

Büszkén számolhatunk be arról, hogy az ökológiai szőlőművelés, a balatonfüredi termőhely és a gondosan megválasztott borkészítési eljárások kombinációi olyan bort eredményeztek, amely egy nemzetközi borítészekből álló bizottság legnagyobb elismerését váltották ki.

A PIWI Wine Award idei versenyén desszertborunk a bírák szerint az egyik legmagasabb minőségű tétel volt. A zsűrizés során olyan pontszámot ítélt meg a bizottság, melynél magasabb már csak kevés van.

Gyukli Bio Solaris 2017
98 PAR pont - Nagy Arany

Újabb visszajelzés ez nekünk, a munkatársainknak és a vásárlóink felé is, hogy a természettel való összhang, a vegyszermentesség és a rezisztens szőlőfajták hosszú távon egyre jobb döntéseknek bizonyulnak. Az egyensúlyt ezáltal nemcsak a szőlősorokban, a pincében és a kortyban, hanem magunkban is megteremtjük.

Hogy ezeket a gondolatokat és a borral való találkozás lehetőségét másokhoz is közel hozzuk, minden megosztásért hálásak vagyunk!