Hírek, események

Kóstold Körbe Térkép!
2018-06-14

Térképen mutatjuk be a Balatoni Kör tagok vendéglátóhelyeit, melyeket a Balaton legismertebb éttermei, pincészetei és cukrászdái között tartanak számon.

A Balatoni KÖR a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért leginkább elkötelezett vendéglátósok összefogásáért jött létre. Tagjaink között - akik mind az egész éves Balatonért dolgozunk - van helyi étterem, cukrászda, borbár és több borászat is. Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik, így jó szívvel ajánljuk egymást, sőt mindig szívesen látjuk a hasonló gondolkodású tagjelölteket is.

Immáron 3 éve egy kiadványban mutatkoztunk be "Kóstold körbe a Balatont" jelszóval, ami szinte a Kör névjegyévé vált! Most ezt kibővítve, egészen új, saját térképen mutatjuk majd be a tagok vendéglátóhelyeit, melyeket a Balaton legismertebb éttermei, pincészetei és cukrászdái között tartanak számon.

A kiadvány szakmai partnere a Kutyabarát Balaton és a Magyar Konyha. A térkép az összes résztvevő helyen, a Kutyabarát Balaton terjesztési pontjain és a Magyar Konyha nyári különszámában is elérhető, vagy letölthető a https://balatoni-kor.hu/ oldalon a térkép feliratra kattintva.