Hírek, események

Koronavírus tájékoztató
2020-03-16

Az elmúlt időszakban kialakult helyzetre reagálva jelentjük, hogy a Gyukli borokhoz a jövőben is biztonságosan hozzájuthat mindenki.

1, A balatonfüredi borászatnál működő vinotéka a megszokott nyitvatartási időben H-P 9-16 óráig nyitva tart, de ott egyszerre a vásárlás idejére egy fő tartózkodhat. Minden vendég után fertőtlenítjuk a kilincseket és a kiadó asztalt.
2, A borászatunk 4 fős személyzete bár nem tartozik a veszélyztetett korcsoportba, sem megbetegedni, sem a betegséget átadni nem szeretnénk, így nem fogadunk kóstolócsoportokat, amíg a vészhelyzetet fel nem oldják.
3, Aki távolabbról szeretne Gyukli termékeket rendelni, azoknak a gyukli.hu oldalon található internetes áruházban áll rendelkezésre minden borunk és szőlőmagtermékünk. A szerződéses futárszolgálatunk is szigorú intézkedéseket vezetett be a termékek szállításával kapcsolatban, ami számunkra is megnyugtató.
4, A vinotékát kivéve a borászatba és a bortároló helységekbe a munkatársainkon kívül senki nem léphet be a vészhelyzet feloldásáig.
5, Balatonfüred területén minden Gyukli termék ingyenesen kerül kiszállításra, melynek átadásakor különösen ügyelünk a higiéniéra.
Rendelés: gyukli.hu és info@gyukli.hu
6, Vigyázunk magunkra, vigyázunk egymásra.

Minden megosztást köszönünk!

Gyukli Krisztián
2020 március 16