Csapatunk

Gyukli Krisztián
Juniorchef

A Pápai Református Gimnázium-i érettségi után a Pannon Egyetemen szerzett marketinges végzettséget. Ezzel párhuzamosan a balatonfüredi Széchenyi Ferenc Kertészeti Szakközépiskolában mind a Szőlőtermelő, mind a Borász szakképesítést jelentő kurzusokat is kiváló eredménnyel zárta.

A felsőfokú tanulmányok befejeztével a pénzügyi szférában és a kereskedelemben szerzett gyakorlati tapasztalatokat.

Az ezután következő kihívás egy pillanat alatt megváltoztatta az életét.
Egy nemzetközi élvonalban szereplő intézmény, a németországi Fekete-erdőben található Freiburgi Állami Szőlészeti- és Borászati Kutatóintézet új perspektívákat nyitott a szakmai felfogásában. Az intézet különböző részlegein eltöltött 10 év során elért sikerek és tapasztalatok nagyban befolyásolták azokat a terveket, amik hazaköltözése után a családi gazdaságban megvalósításra kerültek.

A gombarezisztens fajták nemesítése, a vegyszermentes gazdálkodás, az egyensúlyi ökoszisztéma kialakítása és a termőhelyet bemutató borok lettek számára a legfontosabb szakmai célok, immáron a balatonfüredi pincészetben.

Elnöke a Balatonfüred-Csopaki borvidék fiatal borosgazdáit tömörítő Rizling Generáció Egyesületnek, tagja a tó körül élő és gazdálkodó aktív csapatnak, a Balatoni Kör Egyesületnek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó Tovább - More